Casumo Skrapelodd

Vi sier som i Flax-reklamen – plutselig hender det! For alle dere som elskar skrapelodd (men som på sin høyde lykkes skrape fram et nytt lodd eller to) finnes et spennende urvalg å kose seg med hos Casumo. Gevinstsjansene er store og spenningen minst like høy som med de fysiske loddene. Kikk i listen eller gå til Casumo og finn din favoritt.

TRIBBLE

Casumo Skrapelodd

Like enkelt som genialt! Påminner om de klassiske loddene som du finner i kiosken rundt hjørnet . Skrap frem tre like symboler og du er en vinner!


 

 

 

ZODIAC

Casumo SkrapeloddHold tomlene på at det står herlige saker skrevet i stjernene om deg. Plukk et lodd i ditt stjernetegn og håp på astrologisk tur. Med en nype tålmodighet og litt tur skraper du frem €300,000.


 

 

THE LOST PYRAMID

Casumo Skrapelodd Vi sier som i Flax-reklamen – plutselig hender det! For alle dere som elskar skrapelodd (men som på sin høyde lykkes skrape fram et nytt lodd eller to) finnes et spennende urvalg å kose seg med hos Casumo. Gevinstsjansene er store og spenningen minst like høy som med de fysiske loddene. Kikk i listen eller gå til Casumo og finn din favoritt.


 

TREASURE HUNT

Casumo Skrapelodd

Frem med din spade og begynn å grave! Nå blir det Treasure Hunt på riktig. Finn kister fylt med gull og stol på flaksen din. Om du ikke finner kistene kan du fortsatt vinne bonusen gjennom å finne bonussymbolene. Lykke til